MaSu08 Delfin Basket 2018 turnauksessa

Lähdimme jälleen matkaan ja nokka kohti Tamperetta. Viime vuoden upeassa hopeassa on paljon puolestettavaa, vaan pojillehan tämä on tietty jälleen upea kokemus ja turnausmatka. Pelit ovat lähteneet hyvin käyntiin, vaikka kirjaimellisesti eilen perjantaina tultiin lomalta auton penkin kautta suoraan koripallokentälle. Hämmästyttävän hyvää peliä, erinomaista pojat!

Eka matsi Kangasalan Urheilijoita vastaan

Pallo ilmaan ja huikea peli Amurin koulun kuumassa peliluolassa alkoi. Ensimmäinen jakso oli aivan tasaista vääntöä ja tunnustelua, Kangasala teki näyttäviä koreja ja pisti vastaan kovalla sykkeellä. Peli repesi kolmannella ja neljännellä jaksolla MaSulle. MaSun viimeiset pari minuuttia menivät aivan näytöstyyliin, kun yht’äkkiä muistin sopukoista löytyi nopean hyökkäyksen konsepti. Eka peli kotiin 53-23, erinomainen aloitus.

Thrilleri vailla vertaa vastaan BC Nokia

Nokia taisi meille ollakin tyystin uusi tuttavuus. Pojat jäivät ensi jaksolla täysin telineisiin BC Nokia näytti kaapin paikan ensimmäinen neljännes Nokialla 13-0.

Herätys, puolustuksen kautta ja jalat liikkeelle – paasasi valmennus hämmästyneille pojille. Tämähän nyt ei ole meille vallan tavatonta, nimittäin erittäin jännittävät matsit ja ”dieselin” hieman hitaampi käynnistyminen. Näin alkoi hillitön puolustustaistelu ja takaa-ajo. Toinen neljännes MaSulle 14-4 ja kolmas 9-6 ja hupsankeikkaa peli tasan.

Alkoi armottoman jännittävä ja vähäkorinen viimeinen neljännes. Todellista taistelua, pallonriistoja, levypallokamppailuja. Yleisön oli vaikea istua penkillä jännityksen tihentyessä. MaSu teki yhden läpiajokorin ja kaksi vapaaheittoa sisään. Nokia teki yhden pelitilannekorin. Voitto tuli tällä kertaa yhdellä korilla. Huh-huh hellettä ja näitä pelejä. Näin kovan väännön jälkeen ei tietysti poikain riemulla ollut rajoja.

Aikainen herätys ja LePy vastaan

Nyt kysyttiin poikien turnauskestävyyttä heti toisena pelipäivänä, kun ensimmäinen peli alkoi jo aamukahdeksalta. Pojat lienevät hyvin nukkuneet, sillä LePy taipui tasaisen hyvän suorituksen jälkeen luvuin 41-7. Jälleen pelin loppuminuuteilla pallo lähti oivaan syöttölentoon ja pelin lopuksi näimme MaSulta muutaman upean syöttökuvion.

Vielä kaksi peliä tänään ja sunnuntaina sijoitusottelut

Homma jatkuu ja päiväpelissä on vastassa Pyrintö ja illan viimeisessä BeatBasket. Tiedä nyt sitä, vaikka ihan loppuotteluun päädyttäisiin. Päivä näyttää. Aivan upeita pelejä on nyt jo nähty ja pojat voivat olla erittäin tyytyväisiä jo tähän astiseen.

Vaan kaikki pelit on pelattava ja meidän peli kyllä selkeästi lähtee puoustuksen kautta. Jalat liikkeelle ja kova tsemppi, niin upeat syöttökuvioitkin palautuvat mieleen kuten parissa pelissä on jo nähty. Hyvä MaSu08!