Uudet lämppäripaidat innoittivat

MaSu08 aloitti viikonlopun koripalloputken kolmannen pelin vauhdikkaasti. Lieneekö uudet lämppäpaidat vaiko eiliset pelit olleet innoittajina, mutta kaukoheitot ja ajot lähtivät rullaamaan heti alusta alkaen aivan täydellisesti. PuHu jäi telineisiin. Ensimmäinen neljännes kirkkaasti MaSulle.

Jännitystä ei näistä otteluista puutu

Kuten kutyymiin kuuluu PuHu otti MaSun kaulan toisella neljänneksellä kiinni ja sitten se alkoi se kaamea taisto ja vääntö. PuHu käytti nopeuttaan ja pituusetuvoimaa hyväkseen ja MaSu pisti hanttiin ja puolusti minkä kykeni. MaSu kadotti alun erinomaisen hyökkäysvireen ja tilanteen kiristyessä pelaajat halusivat ratkaista jokaisen koritilanteen nopeasti ja itse. MaSun joukkuepeli hieman yski.

Viimeinen hook oli liikaa

Muutaman pisteen kaulassa mentiin viimeiselle neljännekselle. Tänään pallo pomppi MaSulle ja illan kaukoheittokunkku Väinö löi viimeisen niitin PuHun iltapäiväpuhteeseen sangen upealla takaperin tehdyllä hook-heitolla korinalta. Taisi olla sieltä Ricoh-turnauksesta vastustajilta opittua, jos oikein muistan.

Kohti kevään final fouria

Nyt ollaan tosi lähellä. Huomenna maanantaina 12.2.2018 on vastassa JKS Mikrot 08 Suutarilan ala-asteella klo 18:15. Tulkaapa joukolla katsomaan, miten meidän käy. Buffakin on taatusti tarjolla!

Kiitos Puhu!