Päivän toinen ottelu

Sarjan sekä miehistön vaihto ja pelihuuma senkuin jatkui Suutarilan alakoululla. Nyt vastaan asettui ToPo07 Minipoikien eteläisen III-Divisioonan ottelussa. Tasaista vääntöä oli ensimmäinen ja toinen neljännes. Tauolle mentiin MaSun hienoisessa johdossa.

”Isojen miesten peli”

Kolmannella jaksolla MaSun ”isot miehet” Paavo-Jaakko, Elias ja Levent laittoivat kirjaimellisesti tuulemaan. Levypallot otettiin haltuun, muutamalla upealla syöttökuviolla ja korin alta nostolla alkoi tulosta tulla. Tämän lisäksi MaSun ikiliikkuja Eero tapansa mukaan teki muutaman perättäisen koko kentän läpi ulottuneen läpiajon kauniiseen korisukan heilaukseen päätyen.

SAM_0030

Se nyt vaan oli ToPolle tänään liikaa.

A-lohkon voittokamppailua odotellessa

Neljäs jakso pelailtiin loppuun ja peli päättyi MaSun selvään voittoon. Lohkovoitosta pelataan 3.3.2018 PuHu Blackia vastaan – jännitystä riittää aina sinne saakka.

Kiitos ToPo07 oivasta vastuksesta tänään!