Loistava alku

Koris-iltapäivä Suutarilan alakoululla alkoi vauhdikkaasti Ylä-MaSun ja HNMKY Stadin välisellä tiukalla Minipoikien eteläisen II-divisioonan ottelulla. Tänään Ylä-Masu aloitti vahvasti ja hallitsi ensimmäistä neljännestä. Heitot upposivat, puolustus toimi ja lay-upit laitettiin varmasti kahdella askeleella sisään. Peli kulki pitkästä aikaa heti alkusekunneista alkaen.

HNMKY Stadi kiristää tahtia

Namika alkoi kiristää tahtia ja tuli voimalla mukaan peliin. HNMKY laittoi levypallotaisteluihin lisää voimaa ja lisäsi puolustuksen tehokkuutta.  Ylä-Masun vapaat heittopaikat vähenivät ja nyt puolestaan Namika runnoi palloa pussiin voimalla ja taidolla. Toinen jakso meni selkeästi Namikalle. Kolmas jakso oli tasaista vääntämistä, Ylä-MaSu lisäsi puolestaan jalkojen tahtia ja poikain jalat kävivät kuin singerit ikään.  Tuomarit olivat tässä kohden erinomaisesti hereillä ja vihelsivät hienosti muutaman selkeän hyökkääjävirheen Namikalle – harvinaista herkkua vielä tällä ikätasolla.

Se neljä pistettä

Viimeisellä jaksolla alkoi Ylä-Masun raivoisa loppukiri. Neljä pistettä saatiin kiinni, vaan neljä pistettä jäi tulostaululle voittoero Namikalle. Erittäin jännittävä oli loppu ja yksi kori olisi saattanut kääntää pelin, ei pomppinut tänään, vaan lähellä oli!

Hieno ottelu, kovaa taistelua – näytti ihan oikealta koripallolta

Ottelu oli yksi MaSu08 parhaimmista, se oli armotonta ja kovaa puolustustaistelua, hurjia levypallovääntöjä, ankaria kiistapalloja sekä erinomaisia hyökkäyskuvioita. Namika piti loistavasti hermot kurissa loppuun asti ja voitti fyysisyydellään tällä kertaa.

Kiitos Namika – upea matsi!