Jälleen näkemisen ihanassa riemussa

Topo tuli viikonlopun Ricoh-turnauksen tappiosta suivaantuneena huippulatauksella MaSun kotiluolaan Suutarilaan. Topo näyttikin heti alusta kaapin paikan ja meni selkeään johtoon. MaSun ensimmäinen kori odotutti itseään. Masun valmennusjohto oli hereillä, etusormi kämmenpohjaan, oli aikalisän paikka.

Diesel käynnistyi

Masu alkoi systemaattisesti kuroa etumatkaa kiinni kori korilta koko joukkueen voimin, vaikka Topo asetti MaSun pelaajia oivasti ja oikeaoppisesti mies-miestä vastaan erityisvartiointiin.

Toisella ja kolmannella jaksolla peli alkoi lopullisesti kääntyä MaSulle erinomaisen hyökkäyspallopelaamisen, nopeiden hyökkäyksien, onnistuneiden lay-uppien ja upeiden kaukoheittojen ansiosta.

Topon kiri

Topo, kuten mikään muukaan eteläisen mikropoikien ykkösdivisioonan joukkue, ei luovuta ennen loppusummerin viimeistä pärinää. Topo voitti komeasti viimeisen neljänneksen, mutta kiri ei tällä kertaa riittänyt.

Hyvä meidän joukkue

Pelissä oli tänään upeita syöttöjä, leikkauksia ja tiivistä joukkuepuolustusta sekä erityisesti hyökkäyslevypallovoimaa. Maanantain lay-up harjoitusten jälkeen palloa pistettiin nopeista hyökkäyksistä kiitettävästi pussin pohjalle. Ensi tiistaina on vuorossa WB-Pantterit -jatketaan samaan malliin.

Kuten aina, Kiitos Topo rehdistä pelistä ja kovasta tsempistä pelin loppuun asti!