MaSu08 – Kilpasarja

Semifinaalissa PuHu/Bulls oli tänään selkeästi voimakkaampi, nopeampi ja tehokkaampi. PuHu puolusti MaSun hyökkäyskuviot erinomaisesti sekaisin ja riisti sekä ryöväsi palloa aiheuttaen meille pientä hämmennystä ja vaikeita ratkaisuja hyökkäyspäähän.

MaSu aloitti vauhdikkaasti ja vei pelin alkua, mutta PuHun lämmettyä se meni menojaan. Masun yleensä vahva puolustus uinahti myös muutaman kerran pahasti.

Oikeat joukkueet Honka ja PuHu ovat finaalissa – ei voi tällä kertaa mitään. Pronssista lähdetään taistelemaan Ura Baskettia vastaan. Tsemppi on kuitenkin ollut hyvin kohdallaan masulaisilla ja Jokke ottelun masutsemppari teki tänään huiman päivätyön puolustuspäässä ja kiistapallotilanteissa.

MaSu08 – Challenger

Iltapäivän vastustaja pronssipeliin on nyt selvinnyt ja me pelaamme HNMKY/Stadia vastaan.

Pronssiottelut

Kaivokselassa, Kaivosvoudintie 10
** Challenger sarja klo 15:00 **
** Kilpasarja klo 16:00 **

NYT KAIKKI JOUKOLLA KANNUSTAMAAN MaSu08- joukkuetta