MaSu08 ja Ricoh 2018 Mikropojat -08

MaSu08 lähti ensimmäistä kertaa turnaukseen kahdella joukkueella ja upeasti meni. Kaksi pronssia tuli erittäin kovatasoisesta turnauksesta Koillis-Helsinkiin. Ei huono!

Challenger-sarjan pronssi-ottelussa HNMKY/Stadia vastaan ratkaisu venyi viime sekunneille. MaSu saavutti Namikan raivoisan takaa-ajon jälkeen, tuli rinnalle ja meni ohi. Vähiten ei asiaan vaikuttanut tsemppari-Hemppa, mutta kyllä koko joukkue laittoi kaiken peliin. Upea suoritus pojat – ekaa kertaa tällä kokoonpanolla ja heti pronssia!

1801_Ricoh MaSu-challenger

Kilpa-sarjan pronssi-ottelussa Ura Basket oli äärimmäisen kova vastus. Loppuun asti väännettiin tasaisesti ja tiukasti. MaSun kova puolustus, useat stopit sekä huikea hyökkäyslevypallovoima oli tällä kertaa liikaa ja Tallink-turnauksen viime minuutin kalvava tappio saatiin tällä kertaa käännettyä voitoksi. Tsemppari-Väinön mahtavat syötöt ja kova puolustus avittivat koko joukkueen pronssimitaleihein tänään.

1801_Ricoh MaSu-kilpa

Suuri Kiitos kisajärjestäjille oivasta ja kovatasoisesta turnauksesta. Tiedä vaikka ensi vuonna tultaisiin taas uudestaan!