Masu/08 Challenger sarjan pronssipeliin

MaSu/08 Challenger ryhmä aloitti pelit jo aamutuimaan, kun vastaan asettui PuHu/Spurs. Monivaiheisen ja tiukan kamppailun jälkeen PuHu nujersi masulaiset niukalla kolmen pisteen erolla. Aamupelit ovat aina aamupelejä ja saattoi olla ettei unihiekka ollut vielä meidän pojilta täysin karissut. Pulinat kuitenkin pois ja reilusti todettakoon hyvä PuHu!

Sarjan tulos meni monimuotoiseksi, kun eilen Masun lyömä Honka/Petäjä puolestaan kukisti Puhu/Spursin. Kun Masu/08 voitti Sykin nopealla syöttö- ja hyökkäyspelillä, kaikki kolme joukkuetta päätyivät tasapisteisiin. Koripallomatematiikan avustamana Honka/Petäjä meni loppuotteluun ja Masu/08 pronssipeliin.

Pronssipeliin asti selviytyminen on upea suoritus meidän Challenger joukkueelta, joka varta vasten oli ensimmäistä kertaa kyhätty tätä turnausta varten. Erityisen hienoa oli katsella poikien nopeita hyökkäyskuvioita ja pyyteetöntä puolustamista Sykkiä vastaan.

Eilinen jojo-kutina piti paikkansa ja huomenna nautitaan täysin rinnoin pronssipelistä! Meidän vastustaja selvinnee vasta huomisen aamun kuluessa.

Pronssipeli pelataan huomenna klo 15:00 Kaivokselessa, Kaivosvoudintie 10.

Masu kilpasarajan semifinaaliin

Tänään olivat kummatkin kilpasarjan pelit todellista vääntöä alusta loppuun. Honka/Mänty otti aamupäivän ottelun alussa otteen käsiinsä puolustamalla kovaa ja laittamalla ilman armoa palloa pussiin. Masu piti ottelun vähäkorisena hyvällä puolustuksella sekä useilla stopeilla ja pallonriistoilla. Verrattuna eiliseen Pyrinnön otteluun, ketsuppipullon korkki pysyi aamupäivällä visusti kiinni.  MaSu loi tekopaikkoja kuin liukuhihnalta, vaan pallo pomppi aivan kuin noiduttuna korirenkaan ympärillä sen sisään millään ja mistään eksymättä. Pelin lopussa Masu otti vielä loppukirin, mutta lopulliseen läpimurtoon vaadittava kori jäi tekemättä, joten Honka selätti pelin niukasti.

Lieneekö kova puolustus ja lievä jännitys kipsannut masulaisten herkät kädet vai mistä lie moinen sitten johtui. Kaikki kunnia Hongalle, upea peli!

ToPo tuli sitten vastaan iltapelissä. ToPon kanssa olemme vääntäneet tasaisia matseja niin eteläisessä I divisioonassa kuin eri turnauksissa jo parin vuoden ajan. Aikaisempien tulosten perusteella kamppailusta oli tulossa todella tiukka. Masulaisilla koripallojumalien luomat aamupäivän koriapinat painoivat hieman selässä heti ylösheiton jälkeen.  Ensimmäisen jakson jälkipuoliskolla saimme onneksi pelin juonesta kiinni. Pelin tsemppari-Roni sai koko joukkueen huikeaan lentoon usealla peräkkäisellä onnistuneella hyökkäyksellä sekä muutamalla upealla stopilla. Toki tässä kohdin tarvittiin myös koko Masun voittavaa hyökkäyslevypallopeliä ja kovaa joukkuepuolustasta. Tästä putkesta innostuneena koko joukkue sai uutta uskoa, apinat lensivät selästä ja saimme pidettyä pelin omissa käsissä loppuun asti. Kuten niin useasti ennenkin ToPo ei antanut periksi ja toisen jakson alkupuolella lähestyi kirjaimellisesti ihan kantapäille asti, mutta kiri ei tällä kertaa riittänyt.

Huomenna semifinaalissa meitä vastaan astelee rakas vastustajamme PuHu/Bulls, joka erityisesti viime syksyn aikana on merkittävästi parantanut otteitaan. Olemme todella iloisia semifinaaliin pääsemisestä, sillä tämä tulos on jo iso onnistuminen näin kovasta lohkosta. Pelillisesti tämä päivä saattoi aiheuttaa pohdittavaa valmennusjohdolle, eikä päivä ehkä tarjonnut niin organisoitua peliä kuin perjantai, mutta onneksi meillä on uusi päivä huomenna.

Semifinaali pelataan huomenna klo 11:00 Kaivokselassa, Kaivosvuodintie 10.