Ensimmäinen pelipäivä

Harvinaista herkkua, sillä MaSu08 osallistuu 2018 Ricoh-turnaukseen kahdella joukkueella mikropoikien 08-Challenger ja -Kilpasarjoissa. Pojilla on ankara urakka puolustaessaan viime vuoden hopeamitaleita. Eipä silti, sijoituksesta viis, meillä on hyvät ja rehdit pelit tavoitteena. Ensimmäisen iltapuhteen perusteella tämä tavoite varmasti toteutuu.

MaSu08 selätti  Honka Petäjän

Challenger sarjan ensimmäinen peli alkoi vauhdikkaasti. MaSu oli vähän nopeammalla jalalla liikkeellä heti pelin alusta alkaen ja pystyi repimään pikkuhiljaa pistekaulaa jo ensimmäisellä jaksolla. Mikropoikien -08 sarjassa pelataan 2*12 minuuttia tehokasta peliaikaa.

Kova tsemppi ja hyvä puolustus pitivät Hongan aisoissa pelin loppuun asti. Paavo-Jaakko sai ansaitusti iltapuhteesta tsempparipalkinnon.

Upea alku meidän pojilta, ennustan MaSu08 joukkueelle erinomaista menestystä Challenger sarjassa – on nyt sellainen jojokutina iholla – nähtäväksi jäänee, miten kutinan käy vai joutuuko raapimaan ihon vereslihalle.

MaSu näytti kyntensä Pyrintöä vastaan kilpasarjassa

Koko syyskauden ajan MaSu on luonut tonneittain paikkoja korin alle. Olemme saaneet vaihtelevalla menestyksellä palloa sisään korin alta. Tänään Elias kirjaimellisesti avasi ketsuppipullon korkin ja tyhjensi koko syksyn kokemukset sellaisella tohinalla, että oksat pois. Harmi tietysti Pyrinnön kannalta, että tämä tyhjennysharjoitus osui heidän peli-iltaan. Koripallo on merkillinen laji, sillä peli näyttää kovin helpolta, silloin kuin yksinkertaiset asiat onnistuu – tänään pallo nyt vain meni jatkuvasti korin alta sisään.

Eikä tässä vielä kaikki, sillä heti pelin alusta alkaen koko joukkue puolusti upeasti. Kova puolustus aiheutti meille myös muutaman virheen, mutta kova tsemppi tuotti useita pallonriistoja ja blokkeja. Onnistuimme hienosti myös useassa nopeassa hyökkäyksessä ja ilmiselvästi näimme vastustajan pelaajan sulkemisia levypallo-tilanteissa.

Vahva veikkaus, että valmentajilla oli sangen muikeita ilmeitä kopissa pelin jälkeen.

Ennustan, että kilpasarjasta tulee sellainen thrilleri, että kestääkö sitä huomenna enää pelejä edes katsella. Taso on äärimmäisen kova ja tasainen, pelit tulevat ratkeamaan aivan muutaman pisteen eroilla. Näitä hengenahdistukseen johtavia hetkiä odotellessa.

Huomenna jatkuu

Onneksi pojat eivät stressaa ja tulemme varmasti näkemään upeita suorituksia. Tänään oli huikeaa havaita, miten hienosti pojat siirtävät koko syksyn aikana opittuja asioita kentälle. Kävi miten kävi, olemme jo monin osin saavuttaneet tavoitteitamme jo ensimmäisen pelipäivän aikana.

Hyvä MaSu08 – tsemppiä – kaksi upeaa pelipäivää jäljellä – nautitaan niistä!

==> Minipojat -08 Challenger-sarja / Lohko B
==> Minipojat -08 Kilpa-sarja / Lohko B