Thrilleri vailla vertaa

Onko joskus aiemmin ollut puhetta ettei MaSu08 ja sen eri variaatiot nyt kevätkaudella jätä katsomoa koskaan kylmäksi. Tuli aika lämmin – ei ollut kylmä!

Sykin vahva alku

Sykki laittoi tuulemaan heti alusta alkaen ja meni menojaan ensimmäisellä neljänneksellä. Viime lauantain Ylä-MaSun kokemukset toistuivat. Ei uponnut MaSulla mistään, millään, ei ja vielä kerran ei. Sykki vei levypallot ja pisti palloa pussiin kuin ammattilaiset ikään.

Eero-show

Vaikka joukkueena voitamme ja joukkueena häviämme toisella jaksolla alkoi sellainen hyörintä Sykin päädyssä, jota harvemmin näkee. Meidän Eero meni oikealta ja vasemmalta, yli ja ali, ajoi ja heitti – taisi olla virtuaalitsempparipalkinnon arvoinen suoritus tältä illalta, joten sellainen tässä ja nyt myönnettäköön.

Sykki ryhdistäytyi, mutta MaSu tuli tasoihin

Kolmas jakso ja Sykki näytti jälleen kaapin paikan. MaSu otti valtavan loppukirin ja illan tähti tasoitti vapaaheitolla viimeisillä sekunneilla pelin jatkoajalle. Koko joukkue puolusti, ryösti, riisti ja taisteli hurjasti – ei ollut riemulla rajoja.

Sykin hermo piti

Jatkoajalla Sykki pelasi tarkasti ja näytti MaSulle että koripallo on joukkuepeli. MaSun hurja rynnistys ja jatkoajalle pääsy viritti pelaajat ja penkin kyllä sellaiseen hurmiotunnelmaan, että taisi mennä vähän poikain pää pyörälle moisesta. Jatkoajalla Sykillä hermo piti, pallo kiersi ja tuloksena upea voitto.

MaSun syksyllä aloittaneet pelaajat näyttivät, että pelikykyä ja osaamista löytyy kovassakin sarjassa, Masun joukkuehenki säilyi erinomaisena ja taistelutahto korkeana koko ottelun ajan, hieno taistelu!

Suuri kiitos Sykille henkeäsalpaavista hetkistä koripallokentän laitamilla  – hymyillään kun tavataan ja otetaan uusiksi!