Flunssaa liikenteessä
Avasimme kevätkauden flunssan kourissa. Saimme juuri ja juuri matkaan seitsemän pelaajaa. Peliryhmämme oli todella tiivis, joten peliaikaa oli kaikille luvassa riittävästi.

HyPo aloitti voimalla
HyPo rynnisti voimalla ottelun alussa ja otti ohjat käsiinsä. Ensimmäinen neljännes meni kirkkaasti HyPon nimiin. MaSulla oli hyviä heittopaikkoja vaikka kuinka ja paljon, mutta pallot eivät suostuneet menemään korisukkaan, ei sitten millään.

Peluutus ja pelitaktiikka – pelkkää magiaa
Joulupukki toi oman perheeni iloksi taikurilaatikon, jossa on monenmoisia temppuja. Temppujen opiskelu vaatii sitkeyttä ja kovaa harjoittelua, mutta temput ovat erittäin hienoja katsella, kun ne taidolla tehdään.

Meidän valmennusjohto lienee opettanut joukkeelle taikurimaisia pelikuvioita jo kevätkauden aluksi ja teki aikamoista magiikkaa pelaajien suosiollisella avustuksella ensimmäisen neljänneksen jälkeen. Tiivis joukkueemme Hyvinkäällä mahdollisti hieman erilaisen peluutuksen. Saimme peluutettua poikkeuksellista takamies- ja sentterivoimaa yhtäaikaa kentällä. Harjoituksissa tehdyt uudet taikakuviot pyörivät nätisti ja huikeata tulosta alkoi syntyä. Voitimme selkeästi levypalloja kummassakin päässä ja kaukoheitot upposivat peräjälkeen sukka suhisten. Otimme nopsasti kiinni takamatkan ja menimme kirjaimellisesti heittämällä ohi. Puolustus oli ensiluokkaista ja saimme mm. hyökkääjän virheen aikaiseksi.

Jännitys sailyi otteluun loppuun asti
HyPo ei luovuttanut missään vaiheessa ja viimeisellä neljänneksellä HyPo aloitti kovan puolustuksen. Pelin tempo alkoi myös näkyä tavallista kapeamman rosterimme otteissa. Jännitys oli käsin kosketeltavaa, kun Hypo alkoi kuroa eroa umpeen ja poikamme pysähtyivät HyPon puolustusmuuriin kerta toisensa jälkeen. Pojat taistelivat upeasti irto- ja levypalloista sekä pelasivat kypsästi pitkiä hyökkäysiä. Viimeinen neljännes päättyi käytännössä tasalukemiin, mutta toisen ja kolmannen neljänneksen maaginen MaSu vei tällä kertaa voiton.

Kevätkauden paras peli ;>)
Huikea peli – ehdottomasti kevätkauden paras. Lopuksi on vielä mainittava HyPon taidokas selkä koriinpäin sokkona tehty upea kahden pisteen nosto korin alta ja pari henkeäsalpaavaa erittäin taidokkaasti tehtyä koriin johtanutta leikkauskuviota. Näistä voimme mekin ottaa oppia.

Kiitokset HyPolle  – me varmasti vielä tapaamme!