Hienoa peliä

MaSun kokanaisvaltainen peliesitys ei jättänyt paikalle kokoontunutta kotiyleisöä kylmäksi, sillä näimme useita hienoja syöttösarjoja ja leikkauskuvioita. Hyökkäyslevypalloille pojat menivät ahnaasti. Herrat raapivat useita pallonriistoja ja kiistapalloja ja näimme kovaa taistoa, vauhtia, nopeita hyökkäykseen lähtöjä ja paljon onnistumisia. Melkein kaikki masulaiset laittoivat antaumuksella palloa keskelle keksintöä, niinkuin päivän sanonta taitaa kuulua.

Hypo taisteli urheasti ja loi useita oivia heittopaikkoja. Tänään Suutarilan korit olivat vierasjoukkueen kannalta lähes noidutut.

Tällä kertaa Masulle selvä peli, mutta tulokset ovat myös päivästä kiinni. Tänään oli hyvä päivä. Kiitos pojille oli jälleen kerran upeata seurata teidän otteita.

Hypolle kiitos ja kumarrus – tapaamme jälleen, sarjatasoa ylempänä, kevätkaudella.