PuHu-Hukat näytti MaSulle kaapin paikan

Suutarilassa tänään pelattu ottelu oli PuHun näytöstä. Upeaa joukkuepeliä, hyviä syöttöjä, paljon levypallovoittoja sekä erinomaista korinaluspelaamista.

MaSu ei aivan pelin alusta päässyt tarvittavaan vauhtiin ja jäimme koko ottelun ajaksi hieman takapenkille PuHun rynnistyksestä. Neljännellä  jaksolla homma repesi lopullisesti. Kokonaisuudessaan poikien peli näyttää jo paljolti koripallolta ja MaSulla oli muutama erittäin näyttävä läpiajo. Tämän lisäksi näimme pelintilanteessa upean heittoharhautus-heittoyhdistelmän, muutamia oivaltavia syöttöjä sekä toisella puoliskolla korinaluspelaaminen parani silmissä.  Kova PuHu vähän sekoitti meidän pasmoja, joka johti joukkuepelin hetkittäiseen unohtamiseen.

Kaikesta huolimatta meillä on Mikropojat -08 eteläinen I- divisioona sarjassa hienoja joukkueita ja mahtava taso ja se on todella upea juttu se. Ottakaamme oppia tämän päivän voittajalta: pallo kiertämään, korin alta sisään ja kova miespuolustus – koripallo on kuitenkin tässä mielessä ”yksinkertainen” peli.

Kiitos PuHu – tapaamme jälleen!