Turnausmatkan toiseen otteluun siirryttiin muutama kilometri kävellen. Vastaan saatiin tällä kertaa Rimiläisistä koottu 2008-2010 pojista koostettu joukkue, jossa oli kentällisen verran konkareita ja muutamia turnausensikertalaisia.

Otteluun saatiin salama-alku eli Masu jatkoi mihin edellisessä pelissä oli jäänyt – jalat liikkuivat ja nopeilla hyökkäyksillä otettiin 20 pisteen kaula. Positiivinen vire näkyi kaikkien otteissa.

Puoliajalla vaihtopenkillä alettiinkin puhua jo mitä illalla tehdään, päästäänkö ravintolaan, pelaamaan, saako herkkuja… ja kuten arvata saattaa hetken päästä kotijoukkue saikin tehtyä muutamat korinsa. Pieni positiivinen puuttuminen ja taas homma alkoi luistaa 🙂

Peli päättyi 52-17 numeroihin Masulle, hommasta jäi hyvä maku ja joukkueitten valkut päättivätkin ottaa yhteiskuvan onnistuneen ystävyysmatsin kunniaksi!