Vastassa Honka/Petäjä ja WB-Pantterit -Pojat 08 B-Lohko
Jopas oli pelipäivä. MaSu08 tunnetusti antaa tukijoilleen koko rahan edestä jännitystä ja elämyksiä. Niinpä tänäänkin.

Honka/Petäjää vastaan peli kulki mallikkaasti seitsemisen pinnan johdossa. Honka päätti kuitenkin lopussa laittaa meidät koville, tuli tasoihin ja meni ohi. Honka/Petäjä kukisti MaSu08:n kahdella pisteellä. Turkasen töräys. Hieno ottelu ja Hongan upea loppukiri tuottivat heille toivotun lopputuloksen. Pojat taistelivat urheasti, hieno matsi!

WB-Pantterin tulivat kovalla sykkeellä Lohko B:n seuraavassa pelissä ja me emme tällä kertaa ehtineet junaan mukaan lain. Lieneekö päivän ensimmäinen tiukka peli vaikuttanut vai onko WB-Pantterit vetäneet kesän aikana huikean kovan harjoitusohjelman. Panttereiden taika säilyi. Upeata peliä WB-Pantterit!

Pelitaktiikka
Illan viimeiIMG_0268(1)seen otteluun pojat kävivät tankkaamassa kukin omilla tahoillaan ja kentälle tulikin täyteen taistelutahtoon ja tsemppiin viritetty MaSu08. Valmentajat olivat täsmäpäikkärien välissä luoneet loistavan pelitaktiikan illan peliin.

Ura Basket
Meillä oli ilo tutustua Kaarinan Ura Basketiin viimeisessä ottelussa. Siinä oli peliä kerrakseen. Olimme lähes koko pelin neljästä kuuteen pinnaan tappiolla. Viime minuuteilla menimme ohi, mutta kuten ensimmäisessäkin pelissä viime sekunnilla sukka heilahti ja päivän toinen kahden pisteen kirvelevä tappio.

Taistelu jatkuu
Positiivista on se, että ilman häviöitä ei voitotkaan tunnu miltään. Huomenna taistellaan vielä Honka/Mäntyä vastaan. Huikea taso Tallink Pojat 08-sarjassa, tasaisia upeita matseja.

Kiitos Tallink-turnaus – on ollut upeaa olla mukana!
– Ensi viikolla päästään jännäämäänkin sitten Susijengin edesottamuksia –