Aamu on ollut kovaa hyörinää ja kaksi peliäkin ollaan saatu touhattua läpi. Aamulla taistelimme Salon Vilppaan kanssa – taisi olla vähän aamukankeutta itse kullakin. Vilpas pääsi hyvin peliin mukaan toisella puoliajalla.

Orimattilan JyMy puolusti tiiviisti, tiukkaa vääntöä. Pojilla erinomaista puolustusta ja upeita syöttöjä. Liekö hieman liiallisen kesän voimarjoittelun ;>) vai minkä, heittotarkkuus erityisesti korin alta vaatineee hieman muistin virkistystä. Summa Summarum hyvin on turnaus alkanut!

Matkalla majoitukseen pojat pääsivät nauttimaan pienestä yllätyksestä kun MaSun kasvatit Petsku ja Sasu moikkasivat pojat pikapinaa – varmasti jää retki mieleen semminkin kun illalla mennään katsomaan herrojen tositoimia.

On tää vaan upeeta – tsemppiä loppupeleihin. Vanhempienkin on aika vähän äänijänteitä viritellä iltaa ja huomista varten!

Sarjatilanne tästä